Lipunmyynti

Tanssiteatteri Rimpparemmin liput on ostettavissa lippu.fi palvelussa.
www.lippu.fi

Lippujen hinnat:

Peruslippu  25 €
Eläkeläinen 22 €
Pyörätuoli 22 €
Opiskelija 13 €
Työtön 13 €
Ryhmä 21 € (min.10 henkeä) 

Lippu.fi palveluista ostettuihin lippuihin lisätään palvelumaksu, jota ei palauteta.

Ovilipunmyynti aukeaa tuntia ennen esitystä. Ovelta ostettuihin lippuihin lisätään 3€ palvelumaksu.
Maksuvälineenä ovella käy käteinen ja kortti.
Lippu.fi kautta voit ostaa lippuja maksukorteilla, mobilepaylla, nettipankkimaksuna, Finnair-plus pisteillä, paypalilla, lippulaskulla ja masterpassilla.
Arvosetelit ja arvokortit (esim. Smartum) käyvät Lippu.fi myyntipisteissä. Rovaniemellä lippu.fi myyntipisteenä toimii Prisman neuvonta. Osoite Teollisuustie 2. Tarkista aukioloajat Prisman sivuilta. Lisäksi R-kioskit myyvät lippu.fi sivuston lippuja.

Kaikukortti

Meillä käy myös Kaiku-kortti! Varaa kaikukortti paikkasi ennakkoon sähköpostitse osoitteesta myynti@rimpparemmi.fi

Kulttuuri kuuluu kaikille varallisuudesta riippumatta. Kaikukortin tavoitteena on parantaa taloudellisesti tiukassa tilanteessa olevien nuorten, aikuisten ja perheiden mahdollisuuksia osallistua kulttuurielämään ja harrastaa taiteen tekemistä. Lisää tietoa Kaikukortista löydät täältä. Kaikukortilla voit hankkia maksuttomia pääsylippuja ja kurssipaikkoja kaikkiin niihin kulttuuripalveluihin jotka kuuluvat valtakunnalliseen Kaikukortti-verkostoon.

Kaikukorttilippuja myönnetään Tanssiteatteri Rimpparemmin esityksiin per esitys korkeintaan 5 % katsomopaikkojen määrästä, joten suosittelemme varaamaan liput etukäteen. Henkilökortti ja Kaikukortti mukaan, voi varata puhelimitse tai sähköpostitse.

Kulloinkin voimassa olevat koronarajoitukset voivat aiheuttaa muutoksia lippujen määriin ja varauskäytäntöihin.


Yritysliput

Haluatko palkita yrityksesi henkilöstön ja työntekijäsi esityksellä? Järjestämme esittävän taiteen superillan yrityksellesi tai paketoimme liput ja muut palvelut yrityksesi tarpeiden mukaan. Pyydä tarjous ja kysy lisätietoa mahdollisista yrityslippu-paketeista sähköpostilla myynti@rimpparemmi.fi tai puhelimitse 050 511 5055.