Lipunmyynti

Tanssiteatteri Rimpparemmin liput on ostettavissa lippu.fi palvelussa.
www.lippu.fi

Hamelnin Pillipiipari

lippu2 hlö lippuPyörätuoliTeme
Early Bird -liput11,50€20€11,50€11,50
Netistä ostetut14€24€14€11,50
Ovelta ostetut17€28€17€14€
Early Bird hinnat vaihtuvat 2 viikkoa ennen esitystä ”Netistä ostetut” sarakkeen mukaisiksi.

Rimpparemmin Joulushow – Aallon harjalla

Liput Joulushowhun tulevat myyntiin elokuussa 2024. Ryhmävarauksia otetaan vastaan osoitteessa [email protected]. Lisätietoa ryhmähinnoista: https://rimpparemmi.fi/performances/rimpparemmin-joulushow-aallon-harjalla/

Hinnat sisältävät palvelumaksun. Palvelumaksun määrä vaihtelee toimipisteittäin. Ovelta ostettuna palvelumaksu on 5,40€. Netistä ostetuilla hinnoilla on halvemmat palvelumaksut n. 1,60€-4,60€ (riippuen lipun hinnasta).

Lippu.fi palvelusta ostettuihin lippuihin lisätään tilausmaksu alk. 1,50€. Tämä lisätään ilmoitettujen hintojen päälle.

Lippu.fi kautta voit ostaa lippuja nettipankkimaksuna, maksukortilla (Visa & Mastercard), Lippu.fi-laskulla, MobilePay, SmartumPay, Edenred-mobiilimaksu ja SVEA-erämaksu.

Varauduthan näyttämään alennukseen oikeuttavan todistuksesi ovella ennen esitystä.


Maksa mitä jaksat -lippu

Tanssiteatteri Rimpparemmi on ottanut käyttöönsä keväällä 2024 maksa mitä jaksat -lipputyypin. Lipputyypin ideana on, että jokaisella olisi tulotasosta riippumatta mahdollisuus tulla katsomaan ja kokemaan korkealaatuista kulttuuria ja taidetta. Lippuja voi ostaa vain etukäteen Lippu.fi-palvelusta ja niitä on aina vain muutama/esitys tarjolla. Lipputyyppi näkyy jokaisen esityksen kohdalla mikäli niitä on vielä kyseiseen esitykseen jäljellä.


Ovilipunmyynti

Ovilipunmyynti aukeaa tuntia ennen esitystä.

Maksuvälineenä ovella käy käteinen ja kortti.

Kulttuuriedut ja arvosetelit eivät käy ovilipunmyynnissä. Lunastathan lippusi ennakkoon Lippu.fi:n myyntipisteellä. Rovaniemellä lippu.fi-myyntipisteenä toimii Prisman neuvonta. Osoite Teollisuustie 2. Tarkista aukioloajat Prisman sivuilta. Lisäksi R-kioskit myyvät lippu.fi -sivuston lippuja.

Hinnat sisältävät palvelumaksun. Palvelumaksun suuruus vaihtee toimipisteittäin. Ovelta ostettuna palvelumaksu on 5,40€. Netistä ostetuilla hinnoilla on halvemmat palvelumaksut n. 1,60€-4,60€ (riippuen oston hinnasta).


Lippujen varaus

Liput voi varata etukäteen ovilipunmyyntiin Lippu.fi:n myyntipisteistä tai heidän asiakaspalvelustaan puh. 0600 900 900 (Puhelun hinta 2€/alk.min + mpm/pvm. Jonotuksesta peritään normaali puhelumaksu oman liittymäsopimuksen mukaisesti.)

Liput voi lunastaa esitysiltoina ovilipunmyynnistä Kulttuuritalo Wiljamissa tuntia ennen esitystä.

Ennakkoon varattujen lippujen hinnat ovat samat kuin netistä ostettujen lippujen.


Ryhmävaraukset

Kaikista ryhmävarauksistamme vastaa [email protected]. Ryhmävarausten lippujen lunastaminen tapahtuu viimeistään kolme viikkoa ennen esitystä laskulla tai jotenkin muuten tilaajan kanssa yhdessä sovitulla tavalla. Pyydä tarjous ryhmällesi ja kysy lisätietoa sähköpostilla [email protected] tai puhelimitse 050 511 5055.


Kaikukortti

Meillä käy myös Kaiku-kortti!

Kulttuuri kuuluu kaikille varallisuudesta riippumatta. Kaikukortin tavoitteena on parantaa taloudellisesti tiukassa tilanteessa olevien nuorten, aikuisten ja perheiden mahdollisuuksia osallistua kulttuurielämään ja harrastaa taiteen tekemistä. Lisää tietoa Kaikukortista löydät täältä. Kaikukortilla voit hankkia maksuttomia pääsylippuja ja kurssipaikkoja kaikkiin niihin kulttuuripalveluihin jotka kuuluvat valtakunnalliseen Kaikukortti-verkostoon.

Kaikukorttilippuja myönnetään per esitys korkeintaan 5 % katsomopaikkojen määrästä. Ota henkilökortti ja Kaikukortti mukaan. Jokaisesta Kaiku-lipusta peritään 1,60€ palvelumaksu. Lippujen lunastus vain esitysiltoina ovilipunmyynnistä Kulttuuritalo Wiljamista. Mikäli saavut pienryhmän (max 6 hlö) kanssa paikalle, joilla on kaikukortti käytössä, suosittelemme ilmoittamaan siitä osoitteeseen [email protected].


Yritysliput

Haluatko palkita yrityksesi henkilöstön ja työntekijäsi esityksellä? Järjestämme esittävän taiteen superillan yrityksellesi, tuomme taidetta tilaisuuteesi tai paketoimme liput ja muut palvelut yrityksesi tarpeiden mukaan. Pyydä tarjous ja kysy lisätietoa sähköpostilla [email protected] tai puhelimitse 050 511 5055.