Lipunmyynti

Tanssiteatteri Rimpparemmin liput on ostettavissa lippu.fi palvelussa.
www.lippu.fi

Early Bird hinnat vaihtuvat 2 vko ennen esitystä ”Netistä ostetut” taulukon mukaisiksi.

Hävyttömän hyvän Joulushown ruokailu lippujen hinnat löydät täältä!

Hinnat sisältävät palvelumaksun. Palvelumaksun määrä vaihtelevat toimipisteittäin. Ovelta ostettuna palvelumaksu on 5€. Netistä ostetuilla hinnoilla on halvemmat palvelumaksut n. 1,50€-2,50€ (riippuen lipun hinnasta).

Lippu.fi palveluista ostetut lippuihin lisätään 1,50€ toimitusmaksu. Tämä lisätään ilmoitettujen hintojen päälle.

Lippu.fi kautta voit ostaa lippuja nettipankkimaksuna, maksukortilla (Visa & Mastercard), Lippu.fi-laskulla, MobilePay, SmartumPay, Edenred-mobiilimaksu ja SVEA-erämaksu.

Varauduthan näyttämään alennukseen oikeuttavan todistuksesi ovella ennen esitystä.


Ovilipunmyynti

Ovilipunmyynti aukeaa tuntia ennen esitystä.

Maksuvälineenä ovella käy käteinen ja kortti.

Kulttuuriedut ja arvosetelit eivät käy ovilipunmyynnissä. Lunastathan lippusi ennakkoon Lippu.fi myyntipisteissä. Rovaniemellä lippu.fi myyntipisteenä toimii Prisman neuvonta. Osoite Teollisuustie 2. Tarkista aukioloajat Prisman sivuilta. Lisäksi R-kioskit myyvät lippu.fi sivuston lippuja.

Hinnat sisältävät palvelumaksun. Palvelumaksun määrä vaihtelevat toimipisteittäin. Ovelta ostettuna palvelumaksu on 5€. Netistä ostetuilla hinnoilla on halvemmat palvelumaksut n. 1,50€-2,50€ (riippuen lipun hinnasta).


Lippujen varaus

Liput voi varata etukäteen ovilipunmyyntiin lähettämällä viestiä [email protected] tai Lippu.fi myyntipisteitä ja heidän asiakaspalvelusta puh. 0600 900 900

Liput voi lunastaa esitysiltoina ovilipunmyynnistä Kulttuuritalo Wiljamissa.

Ennakkoon varattujen lippujen hinnat ovat saman kuin netistä ostettujen lippujen.


Kaikukortti

Meillä käy myös Kaiku-kortti!

Kulttuuri kuuluu kaikille varallisuudesta riippumatta. Kaikukortin tavoitteena on parantaa taloudellisesti tiukassa tilanteessa olevien nuorten, aikuisten ja perheiden mahdollisuuksia osallistua kulttuurielämään ja harrastaa taiteen tekemistä. Lisää tietoa Kaikukortista löydät täältä. Kaikukortilla voit hankkia maksuttomia pääsylippuja ja kurssipaikkoja kaikkiin niihin kulttuuripalveluihin jotka kuuluvat valtakunnalliseen Kaikukortti-verkostoon.

Kaikukorttilippuja myönnetään per esitys korkeintaan 5 % katsomopaikkojen määrästä, joten suosittelemme varaamaan liput etukäteen. Henkilökortti ja Kaikukortti mukaan. Liput voi varata sähköpostitse [email protected]. Jokaisesta Kaiku-lipusta peritään 1,50€ palvelumaksu. Lippujen lunastus esitysiltoina ovilipunmyynnistä Kulttuuritalo Wiljamista.


Yritysliput

Haluatko palkita yrityksesi henkilöstön ja työntekijäsi esityksellä? Järjestämme esittävän taiteen superillan yrityksellesi, tuomme taidetta tilaisuuteesi tai paketoimme liput ja muut palvelut yrityksesi tarpeiden mukaan. Pyydä tarjous ja kysy lisätietoa sähköpostilla [email protected] tai puhelimitse 050 511 5055.