HÄVYTTÖMÄN HYVÄ PIKKUJOULUSHOW

Hävyttömän hyvä pikkujoulushow, pe 2.12. ja la 3.12. klo 19, tuo lavalle pikkujouluihinkin sopivan musiikin ja tanssin täyteisen shown, joka ei varmasti petä joulutunnelmaa metsästävää katsojaa. Pikkujoulupaketti myynnissä 25.11. asti.

Iltaa tahdittaa upea Joulushowbändi solistinaan Janne Raappana!

Rimpparemmin Joulushowssa yhdistyy kouluaikain joulujuhlat ja hauskimmat pikkujoulu-ohjelmanumerot. Miten soi Sylvian joululaulu? Voittaako joulupukki seitania vai kinkkua bingossa? Miltä maistuu remmin jouluklögi? Piparkakun tuoksuista kulttuuria ja hävyttömän hyviä esityksiä pikkujouluhengessä. Tervetuloa aloittamaan joulunvietto Rimpparemmin seurassa.

Hävyttömän hyvä pikkujoulupaketti sisältää kahden tunnin shown sekä kaikkea muuta kuin jouluteemaisen noutapöytäruokailun. Illan menuta tähdittää mm. aasialaiset Bao bunit liha- sekä kasvistäytteellä, salaatit, kasvispiirakka, tuulihatut ja konvehdit. Pikkujoulupaketin kylkeen on hyvä ostaa juomapaketti. Ruoka nautitaan seisovissa pöydissä ja katsomossa esityksen lomassa. Pystybaari Wiljami tarjoilee koko illan aina katsomoon saakka.

Illan ohjelma:

18:00 Wiljamin ovet aukeaa

18:30 Kaikkea muuta kuin jouluruokaa buffetpöytä aukeaa. Buffet pöytä tarjolla klo 21 saakka.

19:00 Show alkaa, ruokailua shown lomassa

20:00 Väliaika 30min

20:30 Shown toinen puoliaika.

21:30 Show päättyy, Pystybaari Wiljami palvelee klo 23 asti.

Pikkujoulumenu:

Tervetulomalja kuohuvaa / Glögi
Bao bun (teriyaki kanaa ja aasian coleslow) (L)
Bao bun (teriyaki härkäpapu ja aasian coleslow) (kasvis)
Tomaatti-mozzarella kvinoa saalaattia
Kasvispiirasta (L)
Kana-caesarsalaattia ja vehnäpatonkia
Tuulihattuja
Konvehteja
Juustokakkua ja kinuskikastiketta

Juomapaketti 20€, sis. tervetulojuoman ja kaksi kaatoa viiniä / kaksi erikoisolutta. Alkoholiton juomapaketti 15€, sis. tervetulojuoman ja kaksi alkoholitonta juomaa. Ryhmien tulee varata juomapaketit esityksen varauksen yhteydessä. Yksittäiset juomapaketit myynnissä myös ennen esitystä klo 18-19 Pystybaari Wiljamissa.

Varaa paikkasi ja osta liput hävyttömimpiin pikkujouluihin 25.11. mennessä täältä! Huom. Pikkujoulupaketti saatavilla vain 2.12. ja 3.12. esityksissä. Mahdollisuus järjestää myös 8.12. tilauksesta (min. 40 hengen ryhmä).