Veera Syvävirta

Tuotantoassistentti

 

 

Toimenkuva remmissä: Tuotantoassistentti. Kulttuuritalo Wiljamista huolehtiminen mm. lipunmyynnin vastaava ja yleisötyö. Lisäksi tuotantoihin liittyvät avustavat työt.

Koulutus: Tanssija tanssialan perustutkinto sekä kohta valmistuva Liikunnanohjaaja AMK.
Olen liikunnanohjaaja opiskelujen aikana keskittynyt hyvinvointiin yksilön ja yhteisön näkökulmasta sekä johtamisosaamiseen.
Tanssissa tykkään sen moninaisuudesta ja erilaisista mahdollisuuksista tuoda sisäistä ja ulkoista maailmaa ilmi erilaisilla ilmaisun keinoilla. Tanssi on yhtälailla kieli kuin puhekin, mutta moninaisempana.
Miksi Rimpparemmi?
Pääsin työharjoitteluun tanssijana teokseen Kertomus seitsemästä hirtetystä ja siitä Remmissä työskentely lähti liikkeelle muuttuen tuotantoassistentiksi. Tällä hetkellä saan tehdä paljon vaihtelevaa työtä, josta nautin.
Lemppariesitys: Rimpparemmin esitys Tiloja/Avaruuksia on yksi lempiesityksistä, koska se sai heräteltyä minussa jonkun muutoksen ajattelussa. Leiblied on kuitenkin kaikista esityksistä lemppari. Se sai aikaa minut haluamaan opiskella tanssia ja näin ollen myös Remmin tiimiin mukaan.