Punaisella taustalla kolme piirroshahmoa katsovat hämmästyneenä ja iloisena kohti katsojaa. Taustalla lentää bingopalloja sekä kinkku. Kaiken päällä teksti: joulushow.
Kulttuuritalo Wiljamin aula
Laura Kallas-Herd
Kulttuuritalo Wiljamin aula
joulushown kinkkubingo
Eero Aakala
joulushow
joulupukki
FBcover_1920x1080_Joulu23
_DSC1651
Rimpparemmin Joulushow
_DSC1620
Rimpparemmin Joulushow
Rimpparemmin Joulushow
Rimpparemmin Joulushow
Rimpparemmin Joulushow
previous arrow
next arrow

TANSSITEATTERI RIMPPAREMMIN HÄVYTTÖMÄN HYVÄ JOULUSHOW 

– piparkakun tuoksuista kulttuuria ja hävyttömän hyviä esityksiä!

 

Pikkujoulut. Tuo kaikkien yhteisöjen odotetuin juhla on taas tuloillaan.

Mitä tehdä ja mihin mennä, jotta kaikkien kulkuset helisisivät yhtä iloisesti?

Valinta on vaikeaa, kun yksi haluaa teatteriin ja toinen konserttiin, kolmas haluaa vain baariin ja neljäs ravintolaan. Eräs toivoo nostalgista tunnelmointia, mutta samalla komiikkaa ja viihdettä. Entäs hän, joka toivoo yhteisiä pelejä ja leikkejä, kun taas kaverit haluavat karaokeen?

Tanssiteatteri Rimpparemmi vastaa kysyntään ja on luonut – jos nyt ei maailman parhaat niin ainakin tulevan joulukauden parhaat pikkujoulut – meille kaikille!

Hävyttömän hyvä Joulushow tuo Kulttuuritalo Wiljamin lavalle pikkujouluihin sopivan kattauksen musiikkia, tanssia ja hauskimmat ohjelmanumerot, joissa yhdistyvät kouluaikaiset joulujuhlat ja perinteeksi muodostunut Kinkkubingo. Pikkujoulut, jotka eivät petä uudenlaista joulutunnelmaa etsivää tai perinteikästä joulumieltä haluavaa juhlijaa.

Joulushown keskiössä on Joulushowbändi, johon kuuluvat Rimpparemmin muusikot vahvistettuna vierailevilla muusikoilla, solistinaan letkeälanteinen ja karismaattinen näyttelijä Joni Kuokkanen. Joulushowbändi tarjoilee yleisölle Michael Bublén suurimmat jouluhitit, Jacques Brelin suomeksi käännetyt ajattomat ja kiihkeät laulut sekä tietysti perinteisiä joululauluja. Koko esitystä luotsaavat Rimpparemmin viihdesiskokset Helmi Järvensivu ja Laura Kallas-Herd viihdyttäjä Atte Herdin kanssa.

Joulushown pikkujoulupakettiin kuuluu esitys sekä perinteisistä jouluruuista poikkeava, maukas ja makuhermoja hivelevä ruokailu seisovasta pöydästä. Tsekkaa joulushown menu tästä!

Ruokailu on järjestetty siten, että ruokaa on tarjolla ennen esityksen alkua sekä väliajalla. Ruoka on helposti syötävää ja sen voi ottaa mukaan juomien kanssa katsomoon, jossa on pöytiä. Vieraita palvelee koko illan ajan Pystybaari Wiljami, josta saatte pikkujoulunne juomat ja virvokkeet.

 

Joulushown esitysajat:

keskiviikko 29.11.; torstai 30.11.; perjantai 1.12.; lauantai 2.12. (loppuunvarattu); keskiviikko 13.12.; torstai 14.12.; perjantai 15.12. (loppuunvarattu); lauantai 16.12.(loppuunvarattu)

Kaikki esitykset alkavat klo 19 ja ruokailu tuntia ennen esitystä, klo 18.

Illan kokonaiskesto ruokailuineen n. 3h

Paikkana Kulttuuritalo Wiljami, Urheilukatu 1, 96100 Rovaniemi

 

Myynti

Liisa Penttilä

[email protected]

050 511 5055

[email protected]