Tanssiteatteri Rimpparemmi etsii esitysiltoihin työntekijöitä!

Kerromme tarinoita, kauniita ja rumia. Joskus olemme röyhkeitä ja toisinaan vakavia, useimmiten kuitenkin todella hauskoja. Välittyköön kaikesta mitä teemme riemu ja rakkaus taiteeseen ja esiintymiseen. Toivomme, että voit kanssamme vahvistaa pohjoista identiteettiä osallistumalla tanssitaiteen tekemiseen, kokemiseen ja tuntea sen saman tunteen palon, joka meitä kaikkia lopulta yhdistää.

Etsimme tarvittaessa töihin kutsuttavia työntekijöitä esitysiltoihin. Remmi-tiimissä työtehtävät vaihtelevat lipunmyynnin, baarin, vahtimestarin ja roudauksen välillä. Perehdytämme tehtäviin ja koulutamme työntekijöitä tarvittaessa.

Työtehtävät ajoittuvat pääasiassa viikonloppuiltoihin, mutta valmistelevaa työtä voi olla myös arkisin. Työvuorot sovitaan yhdessä.

Työ sopii kulttuuritapahtumista ja esitystaiteesta kiinnostuneille lisätuloja tarvitseville rohkeille ja reippaille tekijöille, joilla sormi ei mene suuhun ja työn tekeminen tiimissä on ilo. Me tarjoamme tes:in mukaisen palkkauksen, rennon ja myönteisen ilmapiirin työnteolle sekä tietysti mahdollisuuden nähdä esityksiä ja oppia tapahtumajärjestämisen käyttännön työtä. Työ alkaa sopivien henkilöiden löydyttyä.

Laitathan esittelyn itsestäsi sekä hyvät perustelut miksi haluat tulla Remmi-tiimiin töihin sähköpostilla osoitteeseen [email protected] 3.12.2021 klo 15:00 mennessä.

Tanssiteatteri Rimpparemmi tuottaa Rovaniemellä tanssiteatteria Kulttuuritalo Wiljamissa. Ohjelmisto koostuu Rimpparemmin omista tuotannoista, yhteistuotannoista sekä vierailevista esityksistä. Rimpparemmi kiertää aktiivisesti ympäri Suomea esittämässä maailman parasta lappilaista tanssiteatteria. Tanssiteatteri Rimpparemmi on yksi Pohjoisen tanssin aluekeskuksen toimijoista.