Kuva Antti Kurola

Tanssiteatteri Rimpparemmi ottaa käyttöön koronapassin 1.12.2021 alkaen

Tanssiteatteri Rimpparemmin Tanssin Näyttämön esitystoimintaa jatketaan normaalisti ottamalla käyttöön koronapassi yli 20 hengen yleisötilaisuuksien kohdalla 1.12.2021 alkaen. Näin mahdollistetaan esitystoiminnan jatkuminen. Esitykseen pääsee kaikki, joilla on voimassa oleva koronapassi.

Koronapassi tarkastetaan Kulttuuritalo Wiljamin ovella kaikilta 16-vuotiailta tai sitä vanhemmilta asiakkailta lukemalla QR-koodi sähköisestä tai paperisesta koronapassista THL:n lukijasovelluksella. Sovellus ei näytä järjestäjälle muita terveystietoja kuin todistuksen koronasuojasta. Asiakkaita pyydetään lataamaan tai tulostamaan koronapassi valmiiksi ennen esitykseen saapumista ja saapumaan esitykseen hyvissä ajoin tarkastusta varten ja ruuhkien välttämiseksi.

Jos sairastut tai koronapassisi ei ole voimassa, voit vaihtaa varatut liput myöhempiin esityksiin tai Tanssiteatteri Rimpparemmin lahjakorttiin. Otathan tällöin yhteyttä ennen esitystä sähköpostitse [email protected]

Saavuthan esityksiimme ainoastaan täysin terveenä ja oireettomana, suosit kasvomaskia, käytät käsidesiä sekä huolehdit turvaväleistä mahdollisuuksien mukaan. Tervetuloa turvallisesti Tanssiteatteri Rimpparemmin esityksiin!