Lähde kulttuurikummiksi

Olemme rakentamassa siltaa tulevaisuuteen lastenkulttuurin avulla.

Rovaniemi tunnetaan vahvasta yhteisöllisyydestään ja kulttuurisesta rikkaudestaan. Tänä vuonna haluamme haastaa yritykset ja yhteisöt rikastuttamaan rovaniemeläisten lasten elämää osallistumalla ”Hamelnin Pillipiipari” -esityksen kulttuurikummihaasteeseen. Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus yrityksellenne tai yhteisöllenne osoittaa sitoutumista paikalliseen kulttuurielämään ja sosiaaliseen vastuuseen, tuomalla unohtumattomia hetkiä lapsille ja perheille Rovaniemellä.

Miksi lähteä mukaan?

  • Yhteiskunnallinen vastuu ja positiivinen yrityskuva: Pääsette näyttämään esimerkkiä yhteiskunnallisesta vastuusta ja rakentamaan positiivista yrityskuvaa tukemalla paikallisten lasten ja perheiden kulttuurista elämää.
  • Vaikuttavuus: Teillä on mahdollisuus vaikuttaa suoraan lasten sivistykseen ja hyvinvointiin, tarjoten heille pääsyn korkealaatuiseen kulttuuritoimintaan.
  • Näkyvyys: Yrityksenne/yhteisönne nimi tulee halutessanne näkymään esityksen markkinointimateriaaleissa, käsiohjelmissa ja some-markkinoinnissa, mikä korostaa sitoutumistanne paikalliseen kulttuuriin.

Tukipaketit:

  • 300€: Tarjoatte 24 lapselle vapaaliput ”Hamelnin Pillipiipari” -esitykseen. Lisäksi saatte yrityksenne/yhteisönne nimen esille esityksen tukijana.
  • 500€: Tuki mahdollistaa 44 lapselle pääsyn esitykseen, ja yrityksenne/yhteisönne saa näkyvyyttä tukijana.
  • 1050€: Tukipaketti, jolla tarjoatte 100 hengelle vapaaliput esitykseen. Tämä paketti tarjoaa myös mahdollisuuden kohdentaa tuki tietylle yhteisölle tai alueelle ja saatte yrityksellenne/yhteisöllenne näkyvyyttä tukijana.
  • 1500€: Superkummin tukipaketti, jolla tarjoatte vapaaliput kaikille katsomon paikoille. Oman esityksen voit kohdentaa tietylle yhteisölle tai alueelle. Halutessanne teidän yrityksenne/yhteisönne näkyy kaikissa markkinointimateriaaleissamme.

Osallistuminen:

Osallistuminen on tehty teille helpoksi. Täytä alla olevasta linkistä kaavake, jossa valitset haluamasi tukisumman ja -muodon. Otamme sinuun yhteyttä ja keskustelemme yhteistyön yksityiskohdista.

Yhdessä voimme tehdä tästä esityksestä unohtumattoman kokemuksen ja osoittaa, kuinka paljon välitämme yhteisömme hyvinvoinnista ja kulttuurisesta kasvusta. Kiitos, että olette mukana rakentamassa kulttuurisesti rikkaampaa Rovaniemeä.


KOKO PERHEEN ESITYS

HAMELNIN PILLIPIIPARI

Uusi, hulvaton tulkinta laittaa klassikkosadun ranttaliksi!

Hamelnin kaupunkia vaivaa rottaongelma, varsinainen rottastrofi. Paikalle saapuu salaperäinen pilliä soittava muukalainen, joka lupaa karkottaa kiusanhenget kaupungista. Mutta jos tämä pillipiipari pystyy lumoamaan rotat soitollaan, mitä muuta hän voi saada aikaan?

Syksyn 2024 ensi-iltateos on kollaasi huvittavista tyypeistä ja vauhdikkaista tilanteista. Hamelnin Pillipiipari on klassikkosadun uusi tulkinta, jossa ei arkailla panna ranttaliksi. Tanssia, teatteria ja sirkusta yhdistävä esitys live-musiikin tahdittamana yllättää ja hauskuttaa. Tätä ette takuulla odottaneet!

Ikäsuositus 3 – 12 vuotiaat

Kesto 45 min


Jo mukana olevia kulttuurikummeja: