HAALARIKAMPPIS OPISKELIJOILLE

Tanssiteatteri Rimpparemmillä Haalarikamppis 14.10.-5.11.2022 opiskelijoille nykytanssiteos ASETELMIA esityksiin. Haalarikamppiksessa alennetut opiskelijaliput ASETELMIA esityksiin on 8,50€ + lippu.fi palvelumaksu 1,50€ = 10€

Alennetun lipun lisäksi opiskelijat saavat RIMPPAREMMI haalarimerkin näyttämällä opiskelijalippua- ja korttia ovilipunmyynnissä esitysiltoina. 

Rimpparemmi tuotteista opiskelijoille koko esityksen ajan ja sen jälkeen -10% alennuksella opiskelijakorttia näyttämällä.

ASETELMIA on abstrakti nykytanssiteos kolmelle tanssijalle. Sen lähtökohtana on tilallinen kompositio ja halu saada esille edes yksi silmää tyydyttävä asetelma.

Teoksen mystisestä ja industriaalisesta äänimaisemasta vastaa Rimpparemmin Jukka Nurmela. Valosuunnittelu on tarkkanäköisen ja oivaltavan Jukka Laukkasen käsialaa. Avant gardemaisen puvustuksen on luonut rovaniemeläinen Jaana Isokangas.

Asetelmia teosten yhteydessä arvostettu rovaniemeläinen kuvataiteilija Tuomas Korkalo ohjaa taidekeskustelua kutsuttujen keskustelijoiden sekä yleisön kanssa. Rimpparemmi pyrkii järjestettävien keskustelutilaisuuksien kautta luomaan keskustelua taiteesta ja eri näkemyksien törmäyttämisestä. Keskustelu on vapaamuotoinen tilaisuus viinilasillisen tai kahvikupposen kera. Yleisön toivotaankin jäävän ja osallistuvan keskusteluun taiteen kokemisesta ja juuri nähdyn esityksen herättämistä ajatuksista.

Tekijät
Koreografi: Atte Herd
Tanssijat: Laura Kallas-Herd, Helmi Järvensivu & Jasmin Laaksoharju
Äänisuunnittelu: Jukka Nurmela
Puvustus: Jaana Isokangas
Lavastus: Jukka Laukkanen
Valosuunnittelu: Jukka Laukkanen
Tuotanto: Tanssiteatteri Rimpparemmi

LISÄTIETOA ESITYKSESTÄ TÄÄLLÄ

Esitykset
Kulttuuritalo Wiljami
Pe 21.10. klo 19 ENSI-ILTA
La 22.10. klo 19
Pe 4.11. klo 19
La 5.11. klo 19
Esitykset ovat K-18

Opiskelijaliput ennakkoon lippu.fi

tai ovilipunmyynnistä Kulttuuritalo Wiljamista alkaen klo 18:00.