Huumorihommia? koululais- ja nuorisoryhmille päivänäytöksiä

Kulttuuri- ja taidekasvatus on tärkeä osa Tanssiteatteri Rimpparemmin toimintaa. Järjestämme keväällä 2022 kolme päivänäytöstä, joihin toivotamme tervetulleeksi yläkoululaiset, 2. asteen opiskelijat ja nuorisoryhmät pohtimaan mitä on huumori.

Mikä meitä naurattaa ja mille saa nauraa kysyy Huumorihommia?, Tanssiteatteri Rimpparemmin uusin, keväällä 2022 ensi-iltansa saanut, on kahden esityksen kokonaisuus, jossa pureudutaan komiikan, huumorin ja naurun ytimeen totistakin totisemmalla otteella. Mitä se komiikka oikein on ja kuuluuko huumorihommien naurattaa? Huumorihommia? kutsuu katsojan naurettavalle ja absurdillekin kokemusmatkalle koomisuuden alkulähteille. Huumorihommia? käsitellään niin tanssin, fyysisen teatterin kuin klovnerian keinoin.

Esitys sisältää kaksi teoskokonaisuutta: Nauru – totisinta totta, ohjaus Taina Mäki-Iso ja Kolmen näytöksen tragedia, ohjaus Milla Virtanen. Kokonaiskesto 1h 50min sis. väliajan

Nauru – totisinta totta, ohjaus Taina Mäki-Iso. Kuva Antti Kurola

Koululais- ja nuorisoryhmille liput esityksiin 10 €/henkilö, opettajat ja ohjaajat free. Lippujen varaus [email protected] tai puhelimitse (+358) 050 511 5055.

Päivänäytökset kevät 2022:
ke 30.3. klo 13
la 7.5. klo 13
ke 18.5. klo 13

Tilauksesta myös muita esitysaikoja mahdollista sopia.

Kolmen näytöksen tragedia, ohjaus Milla Virtanen. Kuva Antti Kurola.

Lue Huumorihommia? käsiohjelma täällä.