Liisa Penttilä

Myyjä

Toimenkuva ja työ: Esitysten myyntityö, erityisesti kiertue-esitykset ja järjestelyt.

Tanssiteatteria kaikkialle!

Koulutus: Teatteri-ilmaisun kouluttaja ja ohjaaja. Olen freelancerina ohjannut useita erilaisia ja eri-ikäisiä teatteriryhmiä ja kouluttanut vuosia nuorten teatteri-ilmaisun ryhmiä sekä toiminut oppilaitoksissa ilmaisun kouluttajana.

Olen saanut olla myös näyttelijänä vapaan kentän teatteriryhmissä, jolloin kiertuetoiminta on tullut todella tutuksi.

Tanssissa tykkään ja rakastan sen monipuolisia ilmaisun keinoja, rakkauteni teatteriin ja tanssiin on ollut aina. Koen, että tanssin ja teatterin luova ilmaisu on mahdollisuus kehittää sekä oppia tuntemaan ja käyttämään monipuolisesti ja vapautuneesti sitä välinettä, joka meillä kaikilla on – omaa itseämme.

Miksi Rimpparemmi: Tanssin ja musiikin ammattilaisten työskentelyä olen seurannut niin läheltä kuinka kaukaakin aina, ollut mukana toiminnassa, koettanut ottaa etäisyyttä, palannut takaisin huomatakseni, että haluan edelleen, täällä pohjoisessa ja muuallakin Suomessa, edistää ja mahdollistaa kaikkia kokemaan ja ihastumaan Tanssiteatteri Rimpparemmin tuotantoihin.

Lemppariesitys:

Minulle ehkä koskettavin viime vuosina on ollut tanssiteos Leiblied, mutta Yolo- You Only Live Once  häiriköi minun unia joskus edelleen!