Fades Away

Fades Away

Fades Away on veteen pohjautuva visuaalinen ja fyysinen näyttämöteos, joka heijastelee yksilön valintojen ja toiminnan yhteyttä maailman ekologiseen tilaan. Katsojan sielunmaailman kanssa samassa rytmissä virtaava teos koskettaa vahvalla läsnäololla ja inhimillisellä otteella, muistuttaen samalla kaiken katoavaisuudesta.

Fades away leikittelee maagisten visuaalisten lavakuvien ja arkirealistisen komiikan välillä, jossa teatterin illuusio rikotaan ja rakennetaan kerta toisensa jälkeen uudelleen. MimoArt Companyn omalakinen poikkitaiteellinen ajattelu kaihtaa totuttuja genremäärittelyjä. Teos yhdistää taitavasti nykytanssia, butoa, fyysistä miimiä ja -teatteria sekä klovneriaa. Teoksen omintakeinen liikekieli yhdessä vaikuttavan visuaalisuuden ja äänimaailman kanssa rakentavat katsojien eteen oivaltavan, monitasoisen ja kokonaisvaltaisesti koskettavan elämyksen.

Fades Away on MimoArt Companyn kolmiosaisen WATER TRILOGY -teossarjan toinen osa. Teoksen toteutuksesta vastaa kansainvälinen, poikkitaiteellinen työryhmä. MimoArt Companyn, Tanssiteatteri Minimin ja Tanssiteatteri Rimpparemmin yhteistuotantona toteutettava teos saa ensi-iltansa Kuopion kaupunginteatterissa 1.10.2021, jonka jälkeen se nähdään Kuopiossa 2.10.-12.11.2021  ja Rovaniemellä 8.10.-20.11.2021.

Teos on sanaton. Kesto 1,5 h ei väliaikaa.

Suosittelemme pukeutumaan esitystilaan kevyesti, tilassa on esityksen ajan lämmintä ja kosteaa.Ensi-ilta 1.10.2021 Kuopion kaupunginteatteriteatteri

Ohjaus ja kokonaisvisualisointi Mimosa Lindahl, Arto-Oskar Reunanen

Koreografia Mimosa Lindahl
Skenografia Arto-Oskar Reunanen
Valosuunnittelu Karel Šimek
Videosuunnittelu Mikko Lampinen
Äänisuunnittelu Silver Sepp
Valokuvat Kai Kuusisto
Puvustus Mimosa Lindahl

Esiintyjät Virva Torkko-Muñoz, Noomi Forslund, Laura Kallas-Herd, Marjo Selin
Muusikko Silver Sepp
Projisointi Mikko Lampinen
Valon- ja äänen ajo Veli-Matti Timoskainen

Tuotanto Tanssiteatteri Minimi, Tanssiteatteri Rimpparemmi, MimoArt Company


MimoArt Companyn WATER TRILOGY -teossarjan tukijat ja yhteistyökumppanit Helsingin Kaupunki, Taiteen edistämiskeskus, Pragma Helsinki 

Laitesponsorit Hako Ground and Garden Oy, Pumppu Lohja Oy, Hansa Engineering, Oy Köysituonti Ab


Rovaniemen esitykset kulttuuritalo Wiljamissa

8.10.2021 klo 19 (K-18)

22.10.2021 klo 19 (K-18)

23.10.2021 klo 19

19.11.2021 klo 12
klo 19 (K-18)

20.11.2021 klo 19 (K-18)

Liput Lippu.fi


Fades Away käsiohjelman löydät klikkaamalla tästä.