Receptionists2018_1._cBambu
Receptionists2018_2-1000res
previous arrow
next arrow

Kallo Collective – Receptionists

Tanssin Näyttämön vierailija

La 11.3.2023 klo 19, K-18


Kesällä 2022 Edinburghin valloittanut esteettisesti harkittu ja fyysisesti tarkka klovneriaesitys Receptionists on kahden klovnin käsitys täydellisestä asiakaspalvelusta. Kaksi työtään rakastavaa vastaanottovirkailijaa odottavat asiakkaiden tulvaa Five Stars -hotelliin. Näille vastaanottovirkailijoille tärkeintä on työssään onnistuminen ja hyvän vaikutelman antaminen – hinnalla millä hyvänsä. 

Hulvattomat Inga Björn ja Kristiina Tammisalo ammentavat asiakaspalvelutyön koomisista ja absurdeista puolista. Esityksen mehukas klovneria ja tarkka fyysisyys ei jätä ketään kylmäksi ja sopii kaikille ikäryhmille.

Kesto: 55 minuuttia
Ikäsuositus + 7 vuotta


Tekijät

Ohjaus ja esitys: Inga Björn ja Kristiina Tammisalon
Avustava ohjaaja: Thom Monckton
Äänisuunnittelu: Esko Mattila
Visuaalinen suunnittelu: Gemma Tweedie
Valosuunnittelu: Kauri Klemelä
Osatuottaja: Kallo Collective
Ensi-ilta 6.2.2019 Tanssiteatteri Hurjaruuth, Punainen Helmi -festivaali
Tuki: Alfred Kordelinin säätiö, Helsingin kaupunki, Cirko, Taiteen edistämiskeskus”Herkullista klovneriaa!” Turun Sanomat

”Receptionists on hervoton täysosuma” Demokraatti

”Fantastinen slapstick onnistuu tuntumaan modernilta” The List

”Fyysisen komiikan mestarikurssi!” Scotsgayarts


Kallo Collective

Kansainvälinen, fyysiseen teatteriin, nykyklovneriaan ja -sirkukseen keskittynyt Kallo Collective perustettiin vuonna 2010. Palkittu ryhmä on tuottanut tähän mennessä 20 produktiota, ja kiertänyt Euroopan lisäksi Pohjois- ja Etelä-Amerikassa, Kiinassa, Australiassa, Uudessa Seelannissa, Lähi-Idässä, Etelä-Koreassa ja Georgiassa. Pienten näyttämöiden esitykset ovat tavoittaneet lähes tuhannella esityskerralla yli 70000 katsojaa. Ryhmän kotipaikka on Helsinki.


Esitykset