1920x1080_Joulushowb_LOGO
FBcover_1920x1080_JOULU
previous arrow
next arrow

Rimpparemmin Joulushow

Hävyttömän hyvä joulushow tuo lavalle pikkujouluihinkin sopivan musiikin ja tanssin täyteisen shown, joka ei varmasti petä joulutunnelmaa metsästävää katsojaa. Joulushown Joulushowbändi solistinaan Janne Raappana tarjoilee yleisölle Michael Bublen suurimmat jouluhitit, Jacques Brellin suomeksi käännetyt ajattomat ja kiihkeät laulut sekä tietysti ne perinteiset ”kauneimmat” joululaulut. Rimpparemmin Joulushowssa yhdistyy kouluaikain joulujuhlat ja hauskimmat pikkujoulu-ohjelmanumerot. Piparkakun tuoksuista kulttuuria ja hävyttömän hyviä esityksiä pikkujouluhengessä. Tervetuloa aloittamaan joulunvietto Rimpparemmin seurassa!

KÄSIOHJELMAN LUET TÄÄLLÄ!


JOULUSHOWBÄNDIN SOLISTINA JANNE RAAPPANA

Rimpparemmin hovimuusikot Henri Haakana harmonikassa ja Jukka Nurmela bassossa ovat keränneet ympärilleen Rovaniemen popmuusikoiden kermaa ja jouluisia lauluja tulkitsevat heidän ja Raappanan lisäksi pianisti Eero Aakala sekä kitaristi Mikko Nuorala. Oman piparintuoksuisen lisäyksen bändiin tuo twisted sistersinäkin tunnetut Rimpparemmin tanssijattaret Helmi Järvensivu ja Laura Kallas-Herd.

Joulushowbändin ohjelmistossa on tänä jouluna Michael Bublen suurimmat jouluhitit, Jacques Brellin suomeksi käännetyt ajattomat ja kiihkeät laulut sekä tietysti ne perinteiset ”kauneimmat” joululaulut, jotka vedetäänkin sitten yhteislauluna karaoketyyliin.


HÄVYTTÖMÄN HYVÄ PIKKUJOULUPAKETTI 2.12. JA 3.12.

Pikkujouluruokailu ja Rimpparemmin Joulushow on paras valinta pikkujoulutarpeisiin. Ilta sisältää hyvää ruokaa, juomaa ja 2h shown. Lisäksi teitä palvelee Pystybaari Wiljami.  Kulttuuritalo Wiljami tarjoaa loistavat puitteet pienemmän ja vähän isomman organisaation pikkujouluille. Pikkujoulupaketti saatavilla 2.12. ja 3.12. esityksissä. Lisäksi mahdollisuus järjestää 8.12. tilauksesta (minimi 40 hengen ryhmä).

Illan ohjelma:

18:00 Wiljamin ovet aukeaa

18:30 Kaikkea muuta kuin jouluruokaa buffetpöytä aukeaa. Buffet pöytä tarjolla klo 21 saakka.

19:00 Show alkaa, ruokailua shown lomassa

20:00 Väliaika 30min

20:30 Shown toinen puoliaika.

21:30 Show päättyy, Pystybaari Wiljami palvelee klo 23 asti.