Videokuvaajaksi tanssiteatteriin?

Tanssiteatteri Rimpparemmi etsii videokuvaajaa tanssiteatterin teosten markkinointimateriaalin kuvaamiseen, editointiin ja suunnitteluun sekä tietysti valmiiden videotuotantojen tekemiseen.

Videoiden sisällön suunnittelu tehdään yhdessä teosten koregrafin/ohjaajan ja Rimpparemmin markkinointivastaavan kanssa. Tuotannosta vastaa Tanssiteatteri Rimpparemmi.

Videokuvaajalta odotetaan aiempaa osaamista ja näyttöä taidesisältöisten teosten kuvaamisesta, liikkeen ja tanssin kuvaamisen kokemuksesta on etua. Etsimme idearikasta tekijää, jolla on aito kiinnostus tanssitaiteeseen ja sen tallentamiseen yleisöä silmällä pitäen. Hyvät yhteistyötaidot ja positiivinen asenne tiimityöhön on ensisijaisen tärkeää etsimällemme henkilölle.

Tanssiteatteri Rimpparemmi tarjoaa vaihtelevan määrän videotuotantoprojekteja vuoden aikana ja etsimmekin tekijää, joka voi laskuttaa työn. Myös freelancertyö on mahdollista, eli palkkaa voidaan myös maksaa, mikäli laskutus ei jostain syystä ole mahdollinen.

Ensimmäisen projektin kuvaukset ovat jo pe 26.8.2022! Mikäli kiinnostuit työstä, otathan pikimmiten yhteyttä Rimpparemmin markkinointi- ja myyntipäällikkö Laura Tervoon arkisin ma-to klo 9-15 välillä numeroon 050 5115055 tai sähköpostitse [email protected]. Lähetäthän myös portfolion töistäsi yllämainittuun sähköpostiin.

Voit myös välittää viestiä verkostoissasi, kiitos.