Tanssiteatteri Rimpparemmin 50-vuotis juhlavuoden ensimmäinen ensi-ilta 16.2.2024 on ohjaaja-koreografi Ari Nummisen musiikintäyteinen teos “Tapahtuma Piaf”. Tapahtuma Piafissa historiasta kuuluvat suuret maailman muutoksen kaiut ja synkät sävyt. Mutta keskellä tätä kaikkea soi ääni ja rakkaus – elämisen, rakastamisen ja olemassaolon vaikeus, mikä kurottaa kohti valoa.

Ari Numminen palaa vuosikymmenen jälkeen keväällä 2024 Rimpparemmin koreografiksi isojen tunteiden äärelle teoksella Tapahtuma Piaf. Työryhmä on täynnä rautaisia ammattilaisia. Numminen on vieraillut viimeksi Rovaniemellä sooloteoksillaan syksyllä 2022 mutta koreografina hän on ollut Rimpparemmissä viimeksi teoksessa Sahara 2011. Puvustuksesta vastaa juuri Kemin teatteriin kiinnitetty Elina Vasko, jonka pukuloistoa on nähty Rimpparemmillä mm. Looking for Reidar – teoksessa. Valo ja lavastus on Remmin syvistä riveistä tuttu ja Kajaanin kaupunginteatterin valosuunnittelija Jukka Laukkanen.

Esiintyjäjoukoista löytyy Rimpparemmin omien Laura Kallas-Herdin, Joni Kuokkasen sekä Jukka Nurmelan lisäksi haitarivirtuoosi Harri Kuusijärvi. Kuusijärvi on tuttu mm. Lehtojärven Hirvenpäästä Jaakko Laitisen kanssa.

Harjoitukset Aittatiellä on juuri polkaistu käyntiin. Tunnelma on odottava ja innostunut. Kaikki on vielä mahdollista!

Liput teokseen tulevat myyntiin heti joulukuussa!

Tapahtuma Piaf