Vanhaa marinaa…

Hyvät katsojat, uudet, vanhat ja vielä tulevat. Tanssiteatteri Rimpparemmin kevät 2023 oli täynnä muutoksia, menetystä ja uuden hyväksymistä. Paljon piti asettautua, elää epävarmuudessa ja jatkuvassa muutoksen tilassa. Kuitenkin koronan jälkimainingit alkoivat vihdoin vähän jo helpottaa ja yleisö löytää takaisin esittävän taiteen katsomoihin. Jokin on kuitenkin peruuttamattomasti muuttunut, taiteen katsomiskulttuuri. Kotisohva ja suoratoistoviihde vetävät puoleensa ja taistelu ihmisten entisestään kiireestä ajasta on rajua. Kiertueet keväällä maakunnissa ja yhteistyö kolmen muun suomalaisen tanssiteatterin kanssa 4X-tanssitapahtuman tiimoilta kuitenkin osoittivat, että meitä on kaivattu. Siitä tuli hyvä mieli ja kiitollisuus!

Uutta jorinaa…

Syksy 2023 näyttää valoisalta. Pitkä kesä teki tehtävänsä, on levännyt olo ja kohti uutta on mukava mennä. Remmin toimitilat ovat nykyään Aittatiellä Musiikkikoulu Pop upin kanssa samoissa tiloissa. Yhteiset tilat toivottavasti tuottavat mukavaa pöhinää.

Harjoitus- ja toimistotilojen muuton lisäksi muutoksia on myös henkilöstössä. Pitkäaikainen muusikkomme Henri Haakana jatkoi uusille areenoille Rovaniemen teatteriin näyttämön takaisiin hommiin. Henkalle valtava kiitos vuosista! Uutena Remmiläisenä nähdään tästä syksystä alkaen näyttelijä/esiintyjä Joni Kuokkanen. Odotamme innolla Jonin karismaa ja energiaa sekä tietenkin paskoja juttuja ilostuttamaan arkeamme ja totta kai teitä hyvät katsojat. Jonin näkee Rovaniemellä ensi-kertaa lavalla tänä syksynä 22.9. Jacques Brel – Valssiin syntiseen -musiikki-illassa.

31.8. alkavat Rovaniemellä Kansainväliset suurmarkkinat ja Remmi on paikan päällä koko pitkän viikonlopun torstaista sunnuntaihin saakka. Tule moikkaamaan, osallistumaan markkina-arvontaa ja ostamaan liput Tanssin näyttämön syksyn esityksiin. Sneak peekiä myös Jacques Brel – Valssiin syntiseen -musiikki-illasta torstaina ja perjantaina.

Tanssin näyttämön syksyn esitykset alkavat Kulttuuritalo Wiljamissa Rovaniemi-viikolla 6.-7.9. koko perheen tanssisadulla Akka ja luuta. Remmi on mukana myös Taidetestaajissa teoksella Asetelmia. Rovaniemeläisiä kahdeksasluokkalaisia ravistellaan tällä abstraktilla nykytanssiteoksella, jonka jälkeen pidetään pieni keskustelutilaisuus teoksesta. Brel-illat viihdyttävät ja kiihdyttävät hieman aikuisempaa katsojaa syyskuun lopusta alkaen aina marraskuun loppuun ja joulukauden räjäyttää käyntiin Hävyttömän hyvä Joulushow.

Ensi vuonna juhlitaan 50 vuotiasta Rimpparemmiä ja suunnitelmat juhlintaan ovat jo pärisemässä mutta siitä tuonnempana. Ihastuttavaa, vihastuttavaa ja ennen kaikkea ravistelevaa Tanssin näyttämön syksyä kaikille!