Tanssin näyttämön syksyn ohjelmisto on nyt julkaistu ja liput ovat jo myynnissä. Esityspaikkana toimii tuttu Kulttuuritalo Wiljami (Urheilukatu 1).


Akka ja luuta Roivaniemiviikolla

Syksy aloitetaan syyskuussa Rovaniemiviikolla Joona Halosen lastenteoksella Akka ja luuta. 6.9.2023 iltaesitys alkaa klo 18 ja 7.9.2023 aamupäivänäytös on klo 9.30. Esitysten jälkeen on tarjolla esitystä syventävä liiketyöpaja Wiljamin lavalla kaikille halukkaille. Rovaniemiviikon liput superedullisesti vain 5€.

Lue lisää Akasta ja luudasta.

”Ja matka jatkuu taas,
nyt viuh, vauh, vouh.
Akka nauraa heko, heko,
on luudalla lentäminen paras ilmastoteko!”

valkoisiin pukeutunut tanssija leikkii luudalla lentämistä laatikon päällä. taustalla on leija projisoituna taustakankaaseen.

Asetelmia mukana Taidetestaajissa

Asetelmia jatkaa Tanssin näyttämön ohjelmistossa kolmella päivänäytöksellä. Asetelmia on osana Taidetestaajat hanketta, jossa pyritään tuomaan koko Suomen kahdeksasluokkalaisille korkealuokkaisia taide-elämyksiä sekä käsittelytapoja niihin.

”Kuvittele tyhjä tila. Mahdollisuuksien ja muotojen määrä on ääretön. Asetelmia on tanssiteoksena fyysinen ja vuorovaikutuksellinen mahdollisuus tutkia tyhjää tilaa ja luoda sinne energiaa sekä muuttaa sitä.”

Esitykset Kulttuuritalo Wiljamissa 19.-21.9. klo 11. Esityksiin on mahdollista ostaa lippuja edulliseen 12€ hintaan. Lue lisää Asetelmia-esityksestä.

Sinisävyisessä kuvassa tanssija ojentaa toista kättään yläviistoon, toinen käsi on lanteilla. jalat ovat ojennettu. Lattialla on pyöreä vaalea matto ja taustalla neljä vaaleaa seinämää kaaressa.

Brel – musiikki-ilta palaa ohjelmistoon

Syksyn kolmantena ihanuutena ohjelmistoon palaa Jacques Brelin lauluihin pohjaava musiikki-ilta Jacques Brel – Valssiin syntiseen.

Koe Jacques Brelin chansonien tunteikas maailma! Brelin laulut kertovat rakkaudesta, kuolemasta ja yhteiskunnallisista havainnoista. Muusikkomme kapellimestari Jukka Nurmelan johdolla luovat intiimin ilmapiirin, joka muistuttaa Brelin uran alkuvaiheiden klubikeikkoja. Unohtumatton esitys, jossa Joni Kuokkasen vangitseva laulu tempaisee mukaansa.

Esitykset Kulttuuritalo Wiljamissa 22.9.; 23.9.; 3.11.; 4.11. KLO 19

Pystybaari-Wiljami palvelee katsojia niin aulaan kuin katsomoonkin aina tuntia ennen ovelta illan loppuun saakka.

Lue lisää Jacques Brel – Valssiin syntiseen -musiikki-illasta.

kolme muusikkoa ja yksi laulaja. vasemmalla basisti, keskellä takana pianisti, oikealla haitaristi ja keskellä edessä laulaja laulaa. kaikki ovat pukeutuneet 30-luvun vaatteisiin.

Hävyttömän hyvä Joulushow

Pikkujoulut. Tuo kaikkien yhteisöjen odotetuin juhla on taas tuloillaan.

Mitä tehdä ja mihin mennä, jotta kaikkien kulkuset helisisivät yhtä iloisesti?

Rimpparemmin joulukauden aloittaa Hävyttömän hyvä Joulushow. Hävyttömän hyvä Joulushow tuo Kulttuuritalo Wiljamin lavalle pikkujouluihin sopivan kattauksen musiikkia, tanssia ja hauskimmat ohjelmanumerot, joissa yhdistyvät kouluaikaiset joulujuhlat ja perinteeksi muodostunut Kinkkubingo. Pikkujoulut, jotka eivät petä uudenlaista joulutunnelmaa etsivää tai perinteikästä joulumieltä haluavaa juhlijaa.

Joulushown dinner+show illat ovat 29.11.-16.12.2023. Ruokailu alkaa klo 18 ja klo 19 on showtime. Showhun on mahdollista ostaa myös pelkkä lippu ilman ruokailuja ja nauttia illasta Pystybaari-Wiljamin antimien siivittämänä.

Ryhmämyynti on nyt käynnissä, joten jos työkamusi, keilausporukkasi tai anoppikokelaidesi rivi haluaa viettää yhdessä ikimuistoisen illan hyvän ruoan ja shown äärellä, ole yhteydessä [email protected] niin neuvotellaan teille hyvä pakettihinta. Yksittäiset lipput myy lippu.fi-palvelu.

Lue lisää Hävyttömän hyvästä Joulushowsta.

Punaisella taustalla kolme piirroshahmoa katsovat hämmästyneenä ja iloisena kohti katsojaa. Taustalla lentää bingopalloja sekä kinkku. Kaiken päällä teksti: joulushow.
Hävyttömän hyvä Joulushow eli pikkujoulut, jotka eivät petä.